Гаванський міст віддали в користування Януковичу


На Гаванському мосту почалася перебудова - на в'їзді з боку вулиці Набережно-Хрещатицької поставили шлагбаум, а на виїзді з боку вулиці Електриків - розсувний паркан. Також тривають роботи з розширення відбірника.

Усе це робиться для того, щоб президент з кортежем міг спокійно проїхати мостом, пише "Сегодня" з посиланням на "Київавтодор".

Співробітники комунальної корпорації розповіли, що на паркані і шлагбауму встановлені спеціальні автоматичні системи, які дозволяють відкрити ворота одним натисканням кнопки на пульті, сидячи просто в авто.

"Було чотири пульти, один віддали міліції, інші три - Януковичу, Азарову і ще комусь", - розповіли робітники.

За їх словами, доки тривають роботи на мосту, пустити сюди всіх автомобілістів не реально, але можна частково подолати проблему з перекриванням дороги для проїзду президентського кортежу.

"За допомогою такого рішення для кортежу президента не доведеться тепер перекривати рух на великій ділянці набережної", - сказали робітники.

Вони ж наголосили, що як тільки міст добудують, його відкриють для всіх автомобілістів.

Як відомо, після ДТП за участю автомобіля з кортежу Януковича, де загинула людина, президент розпорядився мінімізувати незручності, що виникають через його пересування по місту.

Глава держави зараз їздить з Межигір'я на Банкову через Петрівку, Оболонь, Поділ, що завжди створює затори.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ