Аварії в Києві: 2 загиблих, 6 травмованих

27.04.2010  15:18

1 2 3 4 5 6
У столиці упродовж кількох днів сталося 4 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 2 людини загинули, ще шестеро отримали важкі травми.

Так, перша жахлива аварія сталася 24 квітня близько 19.00 на Дніпровській Набережній, повідомляє "Друга смуга".

Автомобіль Hyundai Accent рухався по Дніпровській Набережній від вулиці Причальної в напрямку проспекту Бажана. На мокрій дорозі водій не справився з керуванням і вилетів на зустрічну смугу, де зштовхнувся з ВАЗ-2104.

У результаті зіткнення водій ВАЗа одержав травми, несумісні з життям - він помер у "швидкій".

Водія Hyundai, 1987 року народження, госпіталізували з закритою черепно-мозковою травмою і струсом мозку, а його пасажирку 1993 року народження - з  ЗЧМТ і закритою травмою грудей і живота.

Зранку в неділю на перетинанні Дніпровського спуску з Набережним шосе сталася аварія за участю авто Opel Astra.

За словами свідків, машина рухалася по Набережному шосе від моста Патона в крайній лівій смузі і з невідомих причин вилетіла на смугу зустрічного руху, де зштовхнулася з автомобілем Kia Ceed. Після цього Opel "злетів" у повітря і приземлився на Volkswagen Passat.

У результаті зіткнення водій Opel 1981 року народження загинув. Медики госпіталізували жінку-пасажира Kia зі ЗЧМТ, струсом головного мозку, закритим травмою грудної клітки і живота. Також госпіталізували вагітну жінку з дворічною дитиною, які знаходилися у Volkswagen, водієві цього авто надали допомогу на місці.

У понеділок близько 8.00 на перетині вулиць Старонаводницької і Московського провулка через відключені світлофори сталася аварія за участю Opel Omega і Lexus RX.

За словами очевидців, Opel ударив "Лексус" у праву сторону, після чого другий перевернувся. Люди в аварії не постраждали.

У понеділок близько 15.00 на вулиці Шамрила, 1 під колесами авто постраждав пішохід.

Водій 1989 року народження на Daewoo Lanos рухався по вулиці Шамрила в напрямку вулиці Дорогожицької, раптово на дорогу вийшов 80-річний чоловік.

Водій застосував екстрене гальмування, але уникнути зіткнення не удалося. Постраждалого чоловіка медики "швидкої" госпіталізували з забитими місцями голови і ЗЧМТ.

"Друга смуга" наголошує, що чоловік переходив дорогу за 100 метрів до пішохідного переходу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ