Басс обіцяє новий асфальт і парковки на кожному цвинтарі


Столична влада має намір на усіх кладовищах Києва повністю відремонтувати асфальтне покриття, озеленити та встановити постійне чергування з прибирання сміття у 2010 році.

Відповідне розпорядження дав заступник голови КМДА Денис Басс, повідомляє прес-служба мерії.

За його словами, входи на територію обладнають картою-схемою, на якій буде зазначено точне розташування туалетів, урн для сміття та колодязів із водою. Окрім того, дирекція кладовищ постійно слідкуватиме за безперебійним постачанням води на територію.

"Цього року під час поминальних днів ми зіштовхнулися із низкою проблем, які потребують негайного вирішення. Одна із них - відсутність парковок. Адже усі столичні кладовища закладали на карті міста ще за часів Радянського Союзу. На той час парковки поблизу них не передбачували. Тому до цієї проблеми ми підійшли системно", - сказав Басс.

Він пообіцяв, що вже у травні буде впорядковано паркувальні місця та торгівлю ритуальними товарами поблизу київських кладовищ. Окрім того, столична влада має намір розробити спеціальні обмеження заїзду на територію кладовищ автомобілів під час поминальних днів.

Крім того, за дорученням Басса у столиці переглянуть і кількість працівників кладовищ, щоби вони встигали постійно наглядати за чистотою та благоустроєм території. У разі необхідності їхню чисельність збільшать.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ