Черновецького просять не завішувати весь Київ рекламою 9 травня


Асоціації зовнішньої реклами закликає керівництво місто естетично прикрасити Київ до дня перемоги, давши можливість професіоналам красиво і гідно привітати ветеранів зі святом.

Рекламними пропонують київській адміністрації повноцінно оформити Хрещатик, центральні площі, а на інших магістралях заклеїти кращі місця красивою соціальною рекламою, розробленої спеціально до 9 травня, йдеться в повідомленні прес-служби Асоціації зовнішньої реклами.

Така увага операторів до свята викликана рішенням київської мерії заклеїти велику частину щитів Києва соціальною рекламою до 9 травня.

"Політичні заяви були прийняті як вказівки до дії, і от, під тиском оргкомітету при Кабміні київська влада змушена вимагати від операторів заклеїти центральні вулиці і магістралі міста на 100% соціальними сюжетами", - йдеться в повідомленні. 

Однак, в асоціації зазначають, що реалізація подібного підходу "зганьбить Україну не тільки перед усім світом, але і перед власними громадянами, особливо, перед  ветеранами".  

"Завішування тисяч щитів червоними сюжетами з орденами перетворить вулиці міста в місиво однотипних картинок, що будуть давити на свідомість громадян, відвертати від Свята, викликати бажання вирватися геть з міста", - переконані оператори. 

Саме тому вони пропонують реалізовували інший підхід - розмістити соцрекламу тільки на центральній вулиці, і на топових позиціях у місті, що не спотворюватиме картину і одночасно створюватиме атмосферу свята. 

Крім того, за словами операторів, втілення у життя концепції столичної влади щодо реклами до 9 травня, може спричинити сотні судових позовів від міжнародних компаній, які  проплатили рекламу в травні, і рекламу яких масово заклеять в адміністративному порядку.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ