Кличко сильним ударом розіб’є стіну між владою і народом?


Лідер однойменного блоку у Київраді Віталій Кличко очолив "Український демократичний альянс за реформи".

Обрання політика лідером всеукраїнської партії "УДАР" одноголосного підтримали делегати з'їзду, котрий відбувся 24 квітня у Києві, повідомляє прес-служба Блоку Кличка. 

"Мета нашої команди - створити передумови для успіху країни. Ми прагнемо об'єднати успішних, освічених, активних людей та долучити їх до управління державою. Тільки після цього в країні розпочнуться реальні зміни. Адже старі політики довели - вони не здатні керувати державою", - сказав Кличко.

Він наголосив, що "країна стала заручником осіб, котрі відірвані від реальних проблем громадян та не хочуть ніяких змін".

"Зверніть увагу на нашу назву - у ній присутнє слово "альянс". Об'єднання людей, які виступають за реформи. Людей, які відстоюють принципи справжньої європейської демократії, а не її подоби, що ми спостерігаємо в Україні. Зрештою, людей, які просто люблять свою країну і готові захищати її інтереси", - сказав Кличко.

Він зазначив, що прагне бачити "Альянс за реформи" не звичайною партією, а потужним громадським рухом, оскільки його "команда знає, як вирішувати проблеми в конкретному регіоні".

"Адже така команда формується на місцях, а не за вказівкою згори. Ми створюємо не просто партійну вертикаль, а мережу ефективних проектів, які працюватимуть і в найвіддаленішому селі, і у великому промисловому центрі", - додав Кличко.

Він наголосив, що звик досягати своєї мети і переконаний, що так буде не лише в спорті, але й в політиці.

"Кияни вже змогли оцінити діяльність Блоку Кличка в Києві, де упродовж кількох років ми протистояли злочинним діям столичної влади. Сьогодні ж розпочинається новий етап - сильним та влучним "УДАРом" я готовий розбити стіну між суспільством та владою, що стримує розвиток України, стати точкою опори для оновлення країни", - переконаний політик.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ