Черновецький прибиратиме місто руками дітей?


Районні управління освіти отримали телефонограму з КМДА вивести на суботник 24 квітня якомога більше учнів.

Долучити до прибирання керівники столичних навчальних закладів мають також педагогічні колективи, батьків та техперсонал, повідомляє прес-служба БЮТ у Києві.

У БЮТі зазначають, що участь у суботниках з прибирання шкільної території та закріпленої за навчальним закладом ділянки (лісопаркові смуги, парки, тощо), є цілком добровільною справою.

Депутати на наголошують, що виганяти на суботник школярів в обов'язковому порядку та у "максимальній кількості", директори навчальних закладів не мають права. 

"Столичні управлінці переймаються загальною картинкою: адже з вікон автівок урядового кортежу має вбачатися бурхлива робота "господарника-мера". А як створити видимість, коли з приходом весняного сезону КП "Київзеленбуд", "Плесо" та "Київблагоустрій" практично не згадували про виконання своїх функціональних обов'язків? Столична влада вирішила - за рахунок школярів", йдеться в повідомленні БЮТ. 

Депутати вважають неприпустимим використання дітей "як фону для піар-акції урядовців та чиновників".  

Як відомо, мер Києва Леонід Черновецький планує залучити до суботника близько 80 тисяч людей, зокрема, вчителів, школярів, медиків.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ