Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4bcf16bf52b31/
Українська правда
Київ

Голубченко перевірив "територію Пилипишина"

21.04.2010  18:16

У середу комісія з Київської адміністрації на чолі з першим заступником голови КМДА Анатолієм Голубченком перевірила стан благоустрою Шевченківського району.

Учасники об'їзду проінспектували територію одного з дитячих садочків району, парки і сквери, перевірили стан доріг і прибудинкових територій окремих вулиць, повідомляє прес-служба КМДА.

Несхвальні відгуки інспекції були спрямовані на адресу незадовільного благоустрою мікрорайонів приватної забудови, асфальтування прибудинкових територій та  утримання окремих скверів.

За інформацією Call-центру, станом на 21 квітня, відповідно до скарг мешканців у Шевченківському районі залишаються не прибраними від сміття 28 адрес, від гілля та дерев - 6 адрес, не відновлено благоустрій після розриттів за 36 адресами.

Крім того, не заасфальтовано дороги за 12 адресами та прибудинкові території за 56 адресами, неналежно утримуються 5 парків та скверів, продовжують роботу самовільно встановлені МАФи за 33 адресами.

Також, за даними мерії, у районі відсутній ремонт та облаштування дитячих майданчиків за 7 адресами, а за 52 адресами неналежно закриті або відсутні каналізаційні люки.

Як повідомлялося раніше, міський голова Леонід Черновецький дав доручення навести лад у столиці до травневих свят.

Як відомо, голова Шевченківського району Віктор Пилипишин неодноразово критикував діяльність столичного керівництва і особисто мера Черновецького.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.