З трагедією на "Олімпійському" розбереться Держгіпромнагляд


У Києві створено спеціальну комісію з розслідування причин "групового нещасного випадку на НСК "Олімпійський", що стався на будмайданчику стадіону 20 квітня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби київського територіального управління Держгірпромнагляду.

Очолив комісію перший заступник начальника київського Держгірпромнагляду Олег Назаренко.

Наразі комісія провела детальний огляд майданчика, де стався груповий нещасний випадок, вивчає проектну документацію на цей вузол та опитує свідків.

Територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Київській області заборонено ведення будь-яких робіт на аварійній ділянці та на всіх подібних ділянках НСК "Олімпійський".

У зв'язку із нещасним випадком будівельною інспекцією київського територіального управління розпочато позапланову перевірку всіх будівельних об'єктів стадіону. 

За інформацією Держгірпромнагляду, у вівторок близько 17.00 під час виконання робіт з демонтажу сходів на верхньому ярусі НСК "Олімпійський" сталося руйнування бетонного перехідного майданчика.

Внаслідок цього один працівник Будівельно-монтажного управління №4 ВАТ "Трест Підземшляхбуд 2" загинув, іншого з низкою травм доставили до лікарні. 

Як відомо, раніше начальник Головного управління надзвичайних ситуацій КМДА Віталій Пшеничний заявляв, що працівник оступився з будівельних лісів.

"Українська правда. Київ"

       

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ