БЮТ: Черновецький пустив бюджет на папір


Згідно зі звітом КМДА про виконання Програми соціально-економічного розвитку Києва за 2009 рік команда Леоніда Черновецького витратила на завершення будівництва пускових об'єктів суму у 164 мільйони гривень, що складає 6% спеціального фонду міського бюджету.

Про це заявив член постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Сергій Мельник, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Минулого року команда Черновецького не побудувала жодного дитсадочка, школи чи лікарні. "Вершиною" досягнень столичної влади став запуск спільно із Південно-Західною залізницею міської електрички до зупинки "Троєщина", яка знаходиться чомусь на Радужному масиві", - сказав депутат.

Натомість, за його словами, "регулярно виділялись кошти на розробку різноманітної проектної документації, строки початку робіт та реалізація яких викликає великий сумнів, і може назавжди просто залишитись на папері".

Мельник уточнив, що згідно зі звітом, окрім міської електрички столична влада відзвітувала про відкриття робочого руху транспортною розв'язкою на перетині Дніпровської набережної та проспекту Возз'єднання.

Поза увагою міської влади залишились реконструкція Московської площі, на 95% готове будівництво ліній метрополітену на житловий масив Теремки, швидкісний трамвай на Борщагівку тощо, наголосив депутат.

"Наслідком безвідповідальної влади Черновецького став напіврозритий Київ. Бюджетні гроші освоєні, розпочато сотні нових проектів, натомість витрачати гроші на завершення розпочатого міська влада очевидно наміру не має", - зауважив Мельник.

Як відомо, згідно з рішенням президії Київради, на 14 травня 2010 року попередньо заплановано презентацію бюджету та програми соціально-економічного розвитку Києва на 2010 рік.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ