До столиці приїдуть "Королі льоду"


22 квітня о 19.00 у Київському Палаці Спорту пройде льодове шоу за участю світових зірок фігурного катання "Королі Льоду".

"Королі льоду" - зірки світового фігурного катання в неординарному шоу на льоді, ідейним натхненником якого став відомий фігурист Євгеній Плющенко, повідомляє "Українська правда. Життя".

Класичне фігурне катання, з його артистизмом, пластикою і добірністю в сполученні з альтернативними напрямками - льодовою акробатикою, акробатикою під куполом, жонглюванням, робота з живим вогнем на льоду, екстремальним катанням (стрибок на льоду через машину).

У супроводі Едвіна Мартона, відомого на увесь світ скрипаля, спортсмени порадують своїми олімпійськими програмами, кращими ліричними і комічними номерами, показуючи чудеса гнучкості і рівноваги, а також майстерне володіння ковзанами.

Участь у шоу підтвердили: Євгеній Плющенко, Віктор Петренко, Флоран Амодіо, Сергій Якименко, Jason Greatz, Стефан Ламбьєль, Мірил Девіс і Чарлі Уайт, Джонні Вейр, Марія Мухортова і Максим Траньков, Юка Кавагукі і багато інших олімпійських чемпіонів, призерів чемпіонатів Європи і Світу з фігурного катання.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ