Голубченко перевірив, як прибирають Київ


Керівництво міста проінспектувало Дарницький і Деснянський райони столиці щодо благоустрою до травневих свят.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба мерії.

"Мета цього об'їзду - перевірити, як голови районів взялися до виконання поставлених завдань щодо належного благоустрою столиці до травневих свят. Сьогодні, зокрема, ми перевірили одні з найбільших за територією райони столиці - Деснянський та Дарницький. Ми обрали маршрут, де найбільше проблемних місць - засмічені, захаращені вулиці, парки, приватні сектори", - сказав Голубченко.

Він додав, що за результатами перевірки, було надано багато термінових доручень, зокрема про ліквідацію стихійних звалищ, вивезення сміття, асфальтування прибудинкових територій тощо, і вже днями буде створена комісія з перевірки їх виконання.

"Можу сказати, що самотужки районам важко буде впоратись. Необхідно змінювати систему підходу до наведення порядку. Потрібно  запровадити чітку і ефективну співпрацю району і міста, заручитися підтримкою правоохоронних органів, дільничних інспекторів райвідділів, залучити представників громадського контролю", - додав перший заступник голови КМДА.

За словами Голубченка, прибирання столиці перебуває на постійному контролі КМДА, - до травневих свят він планує проінспектувати усі райони столиці.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ