Кличко сам буде розслідувати зникнення приватизаційних документів



Фото "Чемпіона"
Фракція Блоку Кличка у Київраді має намір самостійно розслідувати справу зі зникненням приватизаційних документів за 4 роки.

Про це він сказав в інтерв'ю "Чемпіону".

Відповідаючи на запитання, чи будете ви розслідувати справу з документами про приватизацію власними силами, Кличко відповів: "Так, ми будемо це робити".

Зокрема, за словами лідера фракції, на наступному засіданні Київради Блок Кличка ініціює створення спеціальної слідчої комісії, "яка буде детально вивчати ту ситуацію і дізнаватися, що все-таки пропало з приватизаційних документів".

Кличко також оддав, що пов'язує втрату документів і зникнення Чуба зі зміною вдали у країні.

"Так (пов'язую). Черновецький поки ще не встиг домовитися. Але не можна бути трішки вагітним і трішки підрихтувати: нібито прибрати заступників, нібито їх скоротити, але однаково не вигнати з кормушки та розпихати по управліннях та відділах. Треба повністю змінювати систему", сказав він.

"Де таке ще бачили - 90% киян засуджують діяльність мера Черновецького і виступають проти нього, а він ще сидить у кріслі!? Як довго він ще буде? Ще два роки кияни будуть мучитися? Є факт: людина не впоралася зі своїми обов'язками. Її потрібно міняти. Так само як і Київраду, яка абсолютно себе дискредитувала", - сказав Кличко.

Він додав, що на місці президента "оголосив би дострокові вибори і міського голови, і міської ради".

"Не тому, що Віталій Кличко хоче стати мером, а тому, що кожен день перебування сьогоднішньої команди дуже дорого обходиться не тільки киянам, але всім українцям", - сказав лідер Блоку.

Він також наголосив, що "чув інтерв'ю Черновецького, де той клявся-божився стати поступливим, хорошим і вивести Київ з того стану, в якому місто опинилося".

"До речі, він сам його туди й завів! Я дуже люблю прислів'я, бо вони - це сконцентрована народна мудрість, досвід багатьох поколінь. Одне з таких німецьких прислів'їв говорить: "лиса змінює колір шубки, але характер - ніколи". У які кольори би Черновецький не перефарбовувався - помаранчеві, біло-блакитні, його характер і суть лишаться тими самими", - сказав Кличко.

Він додав, що для того, щоб навести порядок в Києві, необхідно змінити нинішню владу.

"Я про це казав Віктору Януковичу при зустрічі. Я казав про ті ключові завдання, які стоять перед ним, про те, що очікують від нього кияни, яких дій. Все те, що я вам розповідаю, чув з моїх вуст президент. Чіткої відповіді я не отримав, бо це був етап формування уряду (це було одразу після виборів)", - підсумував Кличко.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ