Поділ перетворять на майданчик здоров'я


18 квітня з 11.00 у столиці буде перекрито рух на вулиці Сагайдачного та Контрактовій площі у зв'язку з міською інформаційно-оздоровчою акцію "Тисячі міст, тисячі життів".

Організаторами акції виступають Всесвітня організація охорони здоров'я, Міністерство охорони здоров'я, Всеукраїнське лікарське товариство, Київська міська державна адміністрація, Головне управління охорони здоров'я та медичного забезпечення Києва, Київський міський центр здоров'я та міський центр соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді.

Вулиця Сагайдачного стане вільною від автомобільного руху для інформаційних, оздоровчих, ігрових та мистецьких заходів зміцнення здоров'я, повідомляє прес-служба КМДА.

Тут можливо буде на свіжому повітрі отримати уроки спортивних занять, виміряти артеріальний тиск, рівень цукру в крові, дослідити властивості власного організму за допомогою сучасного жироміра, отримати рекомендації дієтологів та спортивних лікарів, ознайомитись з органічними харчовими продуктами.

Також можна буде приєднатись до групи оздоровчої спортивної ходьби, навчитись користуватись крокоміром, потанцювати, поспівати, назавжди відмовитись від тютюнопаління і навіть дізнатись про власний ВІЛ-статус, а також пройти експрес-тестування на туберкульоз.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ