До уваги водіїв: Графік ремонту столичних доріг



Фото www.ntm-tv.ru
Не встигли столичні мешканці оговтатися від заторів через снігові завали - як на них чекає нове випробування.

Нині КК "Київавтодор" взялася латати київські дороги і вулички, тож пробок уникнути не вдасться, пише "Сегодня". 

За словами гендиректора корпорації Георгія Глинського, пошкоджень дуже багато, полагодити все потрібно швидко, тому роботи треба проводити і вночі, і вдень.

"У  години пік ми не працюємо. В основному намагаємось у  вихідні та вночі, а у будні  вдень - лише на вулицях, де мала інтенсивність руху", - розповів Глинський. 

Він пообіцяв відремонтувати основні дороги магістрального та районного значення до Дня  Перемоги, решту - до червня.

Цього у найближчі кілька тижнів потерпати в заторах доведеться мешканцям дев'яти столичних районів.

Так, у Святошинському районі до 18 квітня ремонтуватимуть бульвари Вернадського і Кольцова, 26-30 квітня - вулиці Корольова і Симиренка, Зодчих, Рикова, Булгакова,1-9 травня - з'їзди на розв'язці проспекту Перемоги та проспект Палладіна,10-16 травня - вулиці Вольгемут та Чорнобильську. 

Голосіївський район відчуватиме складності у русі транспорту 1-9 травня під час ремонту на вулицях Баренбойма та Буковинської. 

У Дарницькому районі 15-18 квітня лагодитимуть вулиці Колекторну, Драгоманова, а 19-25 квітня - Здолбунівську. 

У Солом'янському районі 15-18 квітня проходитимуть ремонти на вулицях Солом'янській, Лукашевича, Грінченка, Федорова, Протасів яр, Єреванській, Курській, Уманській, Волинській, Смілянській, Героїв Севастополя, Виборзькій, Міцкевича. Вулиці Донецьку, Волинську, Гарматну та Ушинського ремонтуватимуть 19-25 квітня, а Польову та Янгеля -1-9 травня. 

Роботи  у Подільському районі пройдуть:15-21 квітня - на вулицях Костянтинівській, Єленівській, Порика, Сагайдачного, Сковороди, Спаській, Краснопільській, Юрковській, 22-31 квітня - на вул. Волоській, Межевій, Світлицького, Сирецькій, а 1-7 травня - на Хоревій. 

У Печерському районі можливі затори 15-18 квітня, коли лагодитимуть вулиці Банкову, Лютеранську, Шовковичну, Госпітальну, Предславинську, Лейпцизьку, Цитадельну, Старонаводницьку, 19-25 квітня - вул. Тимирязівську, Кріпосний та Бастіонний провулки, та 26-30 квітня - вул. Скоропадського, Залізничне шосе. 

У Дніпровському районі ремонт вулиць Бучми, Раїси Окіпної, бульвару Праці виконуватимуть 15-18 квітня, а вулиць Раскової, Серафімовича, Вершигори та проспекту Миру - 19-25 квітня.

Бульвар Верховної Ради, вул. Малишка, Русанівську набережну, вул. Усенка, Червоноткацьку та проспект Ватутіна полагодять 26 -30 квітня, вул. Попудренка, Празьку, Стальську, Червоногвардійську, Червоноткацьку, Бойченка - 1-9 травня.

Ремонт на вулицях Бажова, Вільде, Воскресенській пройде 10-16 травня, а на проспекті Воз'єднання та бульварі Давидова - 17-23 травня. 

У Деснянському районі 12-18 квітня ремонтуватимуть вулицю Шолом-Алейхема, 18-30 квітня - Радунську, 18-25 квітня - Бальзака, 26 квітня - 9 травня - Цвєтаєвої, Курчатова та Миропільську. 

Оболонський район відчуватиме незручності 15-18 квітня, коли ремонтуватимуть проспект Героїв Сталінграда, площу Сантьяго-де-Чілі, вулицю Тимошенка, 19-25 квітня - вулиці Богатирську, Вербову, 1-9 травня - вулиці Марко Вовчок, Озерну та Мінський проспект.  

Ремонтні роботи на крупних магістралях, а саме на Наддніпрянському та Столичному шосе, а також дорозі Київ-Обухів триватимуть до 31 травня. 

До 1 травня лагодитимуть Південний міст, до 31 травня - шляхопровід Харківський та розв'язки біля метро "Осокорки" і "Позняки". 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ