"Пробіг під каштанами" не поміститься на Майдані?


Традиційну весняну благодійну акцію "Пробіг під каштанами" можуть з центральної площі Києва.

Проблема в тому, що цього року до благодійної акції вирішили приєднатися більше десяти тисяч осіб, а така кількість "бігунів" не поміститься на Майдані, пише "Комсомольська правда".

"Незважаючи на реальну можливість зібрати значну благодійну суму для допомоги дітям, існує загроза зриву пробігу. Майдан Незалежності, де традиційно проходить пробіг, може не вмістити такої кількості учасників, тому питання про місце проведення пробігу залишається відкритим", - сказали організатори пробігу.

Як відомо, спортивно-благодійна акція щорічно проходить під час святкування Дня Києва, у ній беруть участь не тільки звичайні кияни, але і зірки шоу-бізнесу і відомі спортсмени.

Цього року зібрані під час пробігу кошти буде спрямована на лікування дітей з пороками серця в Центр дитячої кардіології і кардіохірургії.

Кожен зареєстрований учасник акції має шанс стати переможцем в одній з номінацій, наприклад, у першості серед чоловіків, жінок, інвалідов-колясочників, дітей.

Для участі в пробігу необхідно оплатити благодійний реєстраційний внесок, який для дорослих складає 35 гривень, для пенсіонерів і інвалідів - 15 гривень, а для дітей - 10 гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ