БЮТ вимагає від Черновецького заплатити вчителям надбавки


Столичні освітяни з лютого 2010 року не отримують муніципальних надбавок, які гарантовані їм законом.

Про це заявив депутат фракції БЮТ у Київраді Олексій Давиденко, повідомляє прес-служба Блоку.

Зокрема, за його словами, КМДА не виконує рішення Київради, яким була зобов'язана виплачувати лікарям і вчителям муніципальні надбавки на рівні минулого року в тому числі до прийняття бюджету столиці на 2010 рік.

"Ми пам'ятаємо, як на початку минулого року Леонід Черновецький не виплачував муніципальні надбавки бюджетникам, аргументуючи це відсутністю міського кошторису. На вимогу депутатів БЮТ цього року Київрада підстрахувала освітян і медиків, які мусили отримувати надбавки навіть за умови відсутності бюджету. І що ми бачимо? Черновецький знову ігнорує як потреби людей, так і рішення депутатів!" - заявив Давиденко.

Він наголосив, що середня зарплатня молодого вчителя у Києві - 1320 гривень, тому надбавка навіть у 20% для нього дуже важлива.

Давиденко поінформував, що станом на квітень 2010 року муніципальні надбавки отримують лише освітяни Голосіївського району, а вчителі інших 9 районів столиці з початку року грошей не бачили.

Депутатська фракція БЮТ у Київраді вимагає від столичної влади негайно поновити виплати муніципальних надбавок освітянам.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ