Суд зупинив слідчі дії у справі про втрату документів КМДА



Фото Фокуса

Печерський райсуд столиці за позовом мерії зупинив виконання усіх слідчих дій у справі за фактом втрати приватизаційних документів КМДА.

Кримінальна справа була порушена за фактом службової недбалості посадовими особами Головного управління комунальної власності КМДА, з вини яких було втрачено документи стосовно приватизації об'єктів на території столиці у 2006-2010 роках.

До прокуратури 9 квітня з цього приводу надійшло відповідне повідомлення від Печерського райсуду, повідомляє УНІАН.

У зв'язку з цим 12 квітня суд переніс розгляд цього питання на 22 квітня. Відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу, зупинено виконання усіх слідчих дій у справі.

Як відомо, за інформацією прокуратури Києва, 26 березня 2010 року депутат Київради Петро Іванов звернувся до органів внутрішніх справ стосовно викрадення його автомобіля.

За даним фактом Шевченківським райуправлінням Головного управління МВС у Києві було порушено кримінальну справу. У викраденій машині знаходилися зазначені приватизаційні документи.

31 березня прокуратура міста порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості службовими особами Головного управління комунальної власності КМДА, з вини яких було втрачено документи щодо приватизації об'єктів на території столиці за 2006-2010 роки.

За вчинення даного службового злочину ККУ передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ