Черновецький затвердив програму святкування Дня Перемоги


Мер Києва Леонід Черновецький затвердив програму загальноміських заходів із відзначення 65-річчя Перемоги.

Про це йдеться в розпорядженні голови КМДА, повідомляє прес-служба мерії.

Згідно з документом, коштом міста передбачається провести святкове художньо-декоративне оформлення Києва, денний святковий феєрверк, організацію привітання ветеранів війни з врученням подарунків тощо.

Також під час проведення загальноміських святкових заходів буде організовано медичне забезпечення, придбання питної води для ветеранів - учасників мітингу, забезпечення автотранспортного обслуговування делегацій ветеранів війни та безоплатного перевезення їх всіма видами міського транспорту незалежно від форм власності.

Програма заходів:

28 квітня з 14.00 до 15.30 на Майдані Незалежності, 2 відбудеться тематична зустріч Героїв Радянського Союзу, вдів Героїв Радянського Союзу та Героїв Соціалістичної праці "Званню Героя Радянського Союзу - 76 років".

4 травня об 11.00 на вул. Червонофлотській, 26 у Пуща Водиці пройде привітання ветеранів у Київському міському шпиталі інвалідів Великої Вітчизняної війни. На ветеранів чекають виступ майстрів мистецтв та вручення подарунків.

5 травня з 11.00 до 12.00 у Колонній залі КМДА, на вул. Хрещатик, 36 - нагородження ветеранів Великої Вітчизняної війни державними нагородами.

6 травня з 15.00 до 17.00 у Колонній залі КМДА пройде святкова зустріч керівництва мерії з представниками громадських організацій ветеранів війни та праці.

7 травня з 11.00 до 12.00 триватиме святкова зустріч керівництва держави з Героями Радянського Союзу та керівниками міських і обласних громадських організацій ветеранів, о 13.00 відбудеться відкриття пам'ятника Івану Кожедубу у Парку Вічної Слави.

Також у цей день о 16.00 у Національному Палаці "Україна", що на вул. В.Васильківській, 103 пройдуть урочисті збори та масове концертне дійство "Перемога, свята Перемога!"

9 травня о 7.00 на Проспекті Перемоги, площі Перемоги, вул. Грушевського, у парку Вічної Слави відбудеться Ритуал Пам'яті з покладанням квітів до пам'ятника героям-танкістам, стели Перемоги, пам'ятника генералу армії Ватутіну, могили Невідомого солдата, о 9.00 на Хрещатику пройде святковий військовий парад та урочистий мітинг-концерт "Вклонімося великим тим рокам!"

9 травня з 14.00 до 15.00 на вул. Хрещатик, 36 пройде концертна програма Київського міського академічного муніципального духового оркестру, з 14.00 до 20.00  триватимуть святкові концертні програми у Національному музеї історії Великої Вітчизняної війни, на Співочому полі Печерського ландшафтного парку, о 21.00 - святковий салют.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ