Кияни орендують балкони, щоб побачити парад 9 травня


До параду Перемоги ще майже місяць, проте кияни вже почали підшукувати зручні балкони в центрі столиці для його перегляду.

Ціни на елітні балкони цього року будуть вищими, аніж торік, прогнозує "Сегодня". 

В інтернеті вже можна побачити оголошення: "Зніму балкон із виглядом на Хрещатик на кілька годин 9 травня. Бажано 3-6 поверхи. Порядність гарантую". 

За інформацією видання, щоб зняти балкон на одну годину, доведеться викласти 200-300 гривень. Минулого року подивитися парад з чужої квартири можна було за 100-200 гривень, а зняти номер із виглядом на площу - в середньому за 400 гривень. 

Міські  кафе та ресторани також готуються до Дня Перемоги - зокрема, пропонують святкові коктейлі із відповідними назвами: "Залп Перемоги" (горілка, банановий лікер, куантро - 65 гривень), "Бункер Сталіна" (зубрівка, лимонний сік, ксента - 74 гривні), "Сорокоп'ятка" (віскі, гранатовий сік, скибки яблука - 89 гривень), "Санітарочка" (бейліс, вершки, кавовий лікер - 67 гривень) та "Катюша" (полуничний лікер, малиновий сік, мінералка - 55 гривень). 

Як відомо, цього року парад з нагоди 65-річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні відбудеться без проходження військової техніки Хрещатиком. Натомість її буде виставлено у якості експонатів.

Цього року у параді візьмуть участь російські військові. Вони пройдуть в одному парадному розрахунку з військовослужбовцями президентського полку.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ