У КМДА відбулись кадрові зміни


У Київській міській державній адміністрації відбулися кадрові зміни. Так, Головне управління контролю за благоустроєм Києва відтепер очолив Сергій Тимченко.

Генеральним директором КО "Київзеленбуд" було призначено Руслана Макарчука, повідомляє прес-служба КМДА.

У мерії нагадали, що у зв'язку зі скороченням кількості заступників голови КМДА, відбувся перерозподіл покладених на них обов'язків.

Так, Головне управління контролю за благоустроєм та КО "Київзеленбуд" перейшли у підпорядкування в.о. заступника голови КМДА Віктора Сівця, Головне управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища - у підпорядкування заступника голови КМДА Валерія Миронова. До цього названі управління були підпорядковані заступнику голови КМДА Денису Бассу.

Також з посади директора КП "Київреклама" було звільнено Олексія Курмана та натомість призначено вихідця з "Правекс-банку", заступника гендиректора "Київпастарнсу" Олену Бакаєву.

За чутками, Бакаєва є подругою екс-першого заступника голови КМДА Ірени Кільчицької. Саме завдяки Кільчицькій Бакаєва, якій трохи більше 30-ти і яка раніше не працювала у транспортній сфері, нібито отримала посаду у транспортному підприємстві.

Окрім того, з посади начальника Головного управління з питань реклами було звільнено Юрія Фрейдінова та призначено на цю посаду Ольгу Щепак.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ