Черновецький продав медцентр для дітей-інвалідів?


Депутат Київради Валерій Карпунцов заявляє, що провладна команда Леоніда Черновецького провела аукціон, на якому продала медичний центр проблем слуху та мовлення "СУВАГ". 

Про це повідомляє прес-служба депутата.

"Маніпулюючи свідомістю громадськості та ЗМІ  на минулій сесії секретар Київради Олесь Довгий відмовився ставити питання про виключення Центру з програми приватизації , запевнивши усіх, що на наступній сесії це зробить обов‘язково, тому що наразі дане рішення потребує опрацювання. Але сьогодні ми стали свідками того, що такі дії це лише окозамилювання  і відтягування часу", - сказав Карпунцов.

Депутат наголосив, що 16 березня Київрада провела аукціон з продажу, а 25 березня було таємно підписано договір купівлі-продажу з ТОВ "Арма-Центр", діяльність якої "спрямована на надання в оренду, перепродаж та збут майна".

"29 березня був підписаний акт прийому передачі приміщення дитячого центру "СУВАГ". Варто зазначити, що будівля у історичному центрі міста була продана за 4 мільйони 92 тисячі гривень", - сказав Карпунцов.

Він наголосив, що столичне керівництво проігнорувало протест прокуратури Києва, згідно з яким рішення про приватизацію Центру не відповідає вимогам Конституції та законодавству.

"Я вражений такими цинічними діями провладної команди, які не те, що закону не бояться  але й Бога.  Причетних посадовців після таких дій важко буде називати людьми, скоріше - прислужниками сатани, адже вони проводили свої махінації в Страсний тиждень", - сказав депутат.

За його словами, таким чином хворі діти втратили місце, де могли отримати допомогу.

"Аморальні дії команди мера потребують негайного покарання. Блок Віталія Кличка звертається до президента та до прем'єра з проханням втрутитись у ситуацію, яка склалася довкола медичного центру та відреагувати належним чином на неправомірні дії та захистити дітей-інвалідів від брудних рук молодої команди", - сказав Карпунцов.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ