Метро обіцяє купити вагони для інвалідів


КП "Київський метрополітен" заявляє, що дбає про пасажирів з обмеженими фізичними можливостями - нині в підземці триває робота щодо забезпечення належного рівня обслуговування інвалідів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби метро.

Так, з метою поліпшення культури обслуговування пасажирів та створення сприятливих умов для людей з обмеженими фізичними можливостями, протягом  I кварталу поточного року влаштовано 8 додаткових металевих поручнів поруч із існуючими колясочними з'їздами.

До кінця року планується встановити ще 3 таких поручні. Окрім цього, на станції "Святошин" виконано заміну існуючого металевого колясочного з'їзду на гранітний.

Згідно з повідомленням, метрополітен до кінця року планує обладнати відео-інформаційними системами 135 вагонів та 11 станцій метрополітену, придбати 10 сучасних вагонів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

А також влаштувати 76 попереджувальних рельєфних смуг на 38 станціях, 173 попереджувальні рельєфні смуги на першій та останній сходинках сходових маршів пересадних вузлів, станцій та підземних переходів. 

"Також у метрополітені діють та безперечно виконуються працівниками станцій інструкції "Про порядок проїзду в метрополітені пасажирів-інвалідів на колясках" та "Про порядок проїзду в метрополітені інвалідів по зору І та ІІ груп", йдеться в повідомленні прес-служби.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ