З київського метро виженуть продавців


Після терактів у московському метро на київську підземку чекає велика чистка - уже найближчим часом частині торговців доведеться залишити насиджені місця.

Такі дії керівництво метро та управління з благоустрою КМДА пояснюють тим, що у випадку форс-мажору проходові людей можуть лотки і ролети, пише "Сегодня".

За словами начальника київського метрополітену Петра Мірошникова, у першу чергу "чистка" торкнеться тих, у кого немає дозволів на торгівлю в підземці, і тих, хто продає товари біля виходів.

"Перевіряти буде комісія з благоустрою. У всіх торговців подивляться документи", - наголосив Мірошников, додавши, що частина лотків залишиться, але стояти вони повинні, відповідно до схеми розміщення, яку служби метро дають кожному торговцю.

Продавці газет переконані, що першими жертвами "виселення" з метро стануть саме вони, мовляв, їм керівництво метро вже наказало не закуповувати товар на наступний місяць.

Однак Мірошников каже, що таких вказівок він не давав.

Як відомо, у понеділок зранку у московському метро з різницею у 45 хвилин пролунали два вибухи. Перший вибух пролунав о 7.56 за московським часом на станції Луб'янка. Близько 8.40 ранку на тій же гілці метро на станції "Парк культури" стався ще один вибух.

Загалом, за останніми даними, від обох вибухів померло 37 людей, ще 102 поранені.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ