Бомжів зігнали на прибирання Гідропарку


Столичні безпритульні влаштували Києву "чистий четвер" - доброчинний фонд "Стефанія" зібрав на прибирання сміття у Гідропарку кілька десятків безпритульних.

Сміття збирали правильно - усе окремо: скло, пластик і папір, повідомляє СТБ.

За словами працівник "Зеленбуду", за кожен мішок сміття безпритульним заплатили по дві гривні. Крім того, організатори руху за чисту столицю пропонували учасникам позмагатися за суперпризи - пачку сигарет або готівку.

Волоцюги не надто хочуть працювати за таку мізерну плату, але оскільки інших заробітків наразі нема, то беруться і за сміття.

Директор Гідропарку Денис Василиненко був задоволений роботою безпритульних, однак, скільки на них зекономив, не сказав.  

Тим часом радіо "Київ 98FM" закликає киян взяти участь у квітневих суботниках - соціальна акція радіо та "Київзеленбуд" "Увійдемо у весну з чистим Києвом!" стартує 3 квітня.

Мета акції -  надати допомогу комунальним службам з прибирання  гілок та сміття у 30 лісопаркових зонах столиці, повідомляє прес-служба КМДА.

У рамках акції 3, 10, 17 та 24 квітня у парках та скверах столиці будуть проведені масові суботники.

Найближчі з них розпочнуться вже цієї суботи о 10 годині ранку у парку Партизанської Слави (Дарницький район), Молодіжному парку (Деснянський район), парку Перемоги (Дніпровський район), на вулиці Прирічній (Оболонський район), Голосіївському парку,

парку "Совки" (Святошинський район), Новодницькому парку (Печерськ), Ландшафтному парку (Солом'янський район), на Замковій горі на Подолі та у парку "Нивки" (Шевченківський район).

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ