Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4bb44e43e189d/
Українська правда
Київ

Кличко з’ясує, кому було вигідно загубити документи на приватизацію

01.04.2010  11:41

На найближчому засіданні Київради Блок Кличка ініціюватиме створення спеціальної слідчої комісії, яка має детально розглянути ситуацію з викраденням документів щодо приватизації столичних об'єктів за 2006-2010 роки.

Про це заявив депутат Блоку Валерій Карпунцов.

"Викрадення документів на приватизацію, перш за все, слід розцінювати як намагання столичної влади приховати злочинні дії, скоєні нею протягом останніх чотирьох років", -  заявив Карпунцов, якого цитує прес-служба фракції.

Депутат додав, що комусь у кабінетах КМДА, очевидно, "було вигідно загубити" таку кількість важливої документації: "Це призведе до хаосу в приватизаційній сфері - тепер буде дуже складно визначити, хто насправді володіє тим чи іншим об'єктом".

Карпунцов нагадав, що кожна справа про приватизацію - це документ, що містить декілька сотень сторінок, тож возити таку кількість паперу в легковій машині фізично неможливо.

Він висловив сподівання, що правоохоронні ограни знайдуть пропажу, а винні в цьому злочині не уникнуть відповідальності.

Як відомо, Прокуратура Києва порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості службовими особами Головного управління комунальної власності КМДА, з вини яких було втрачено документи щодо приватизації об'єктів на території столиці за 2006-2010 роки.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.