У мера до Євро-2012 перевіряють лікарні і бажають, щоб медики не знадобились


На базі столичної лікарні № 12 розпочався огляд авто швидкої допомоги та спецспорядження, що можуть бути задіяні у разі надзвичайної ситуації під час Євро-2012.

В.о. заступника мера Алла Шлапак зазначила, що це "надзвичайно важливий захід в підготовці до проведення в Києві фінальної частини Євро-2012", повідомляє прес-служба Київської адміністрації

"Адже відомо, що під час його проведення місто очікує на приїзд більше 100 тисяч гостей. Саме тому питання безпеки не лише гостей, а й кожного конкретного киянина набуває надзвичайної актуальності", - пояснила вона.

За повідомленням КМДА, організація і облаштування спеціалізованих медустанов у Києві задовольняє вимоги інспекторів УЄФА.

"Адже вони приділяють найбільшу увагу саме підготовці медиків та матеріально-технічному забезпеченню лікувальних закладів, що мають гарантувати безпеку гостей чемпіонату та мешканців столиці, а також вчасне реагування відповідних служб на будь-які негаразди", - зазначила Шлапак.

"Наша сьогоднішня зустріч підтвердила, що столичні медики готові вже сьогодні проводити масштабні масові заходи. Високий рівень медичного забезпечення доводить статус Києва як європейської столиці, але я від щирого серця бажаю всім присутнім, щоб на практиці ваша підготовка та матеріально-технічне забезпечення не стало в нагоді", - додала вона.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ