Голубченко: асфальт у дворах лататимуть у борг


Керівництво київської адміністрації провело нараду з керівниками асфальтобетонних заводів щодо ремонту асфальтового покриття дворів і між квартальних проходів у борг.

Про це після розширеного засідання колегії КМДА заявив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

"Я провів нараду з керівниками асфальтобетонних заводів, ми вже підписали з ними угоду про роботу в борг і дали гарантію, що ми це вставимо в бюджет. Тільки ці роботи в борг робитимуться", - сказав Голубченко.

Він наголосив, що на ремонт планують витратити близько 97 мільйонів гривень.

"72 мільйони (з бюджету) на ремонт прибудинкових територій - тільки асфальтових покриттів всередині будинків і між квартальних. Крім того, ми домовились з районами, що вони вкладуть 2-2,5 мільйона - це ще 25 мільйонів - от таким чином виходить 97 мільйонів, які, можливо, ми витратимо на роботу", - сказав Голубченко.

Він наголосив, що виконувати роботи в борг - це єдино можливий на сьогодні шлях, оскільки ще не прийнятий ні державний, ні міський бюджет.

"Ми сьогодні підписуємо гарантії. Я сказав, що тільки після візи Віктора Падалки (начальник фіну правління КМДА)  ми (гарантії) підписуємо, - а він підписує вже -  і тільки після цього ми дамо гарантії, отримаємо асфальт, і входимо в борг перед асфальтобетонними заводами", - сказав Голубченко.

Перший заступник голови КМДА висловив впевненість, що роботи будуть виконані, а борг погашено: "72 мільйони в бюджеті будуть, і ми розрахуємося".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ