До Черновецького йде велика перевірка



Фото ТСН
Віце-прем'єр Володимир Сівкович доручив силовим структурам перевірити роботу підрозділів Київської міської адміністрації і комунальних служб міста.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на інформоване джерело.

Так, Генпрокуратурі доручено створити робочу групу з представників територіальних правоохоронних органів на чолі з прокурором міста для вирішення проблем забезпечення життєдіяльності Києва.

Також прокуророві Києва доручено вивчити питання законності розміщення малих архітектурних форм на підставі судових рішень і при необхідності вжити заходів прокурорського реагування.

Контрольно-ревізійному управлінню доручено проаналізувати дотримання органами київської влади бюджетного законодавства за 2008-2010 роки, у тому числі під час використання засобів на будівництво мостів, транспортних розв'язок, облаштованості вулично-дорожньої мережі.

Матеріали з цього питання повинні бути надані МВС, СБУ і податковій, які у свою чергу повинні негайно їх розглянути,вжити відповідних заходів реагування та проінформувати Кабмін до 30 квітня 2010 року.

Крім того, силовим відомствам і податковій адміністрації доручено провести перевірки діяльності комунальних підприємств "Київзеленбуд", "Київпастранс", "Київське інвестиційне агентство".

Торкнуться перевірки і структурних підрозділів КМДА: з питань охорони здоров'я і медичного забезпечення, містобудування, архітектури і дизайну міста, благоустрою, освіти і науки в частині дотримання вимог законодавства час прийнятті рішень, у тому числі про виділення земельних ділянок, оформленні документів дозвільного характеру, введенні зборів коштів, корупційних ризиків.

З цього питання також необхідно проінформувати уряд до 30 квітня 2010 року.

Крім того, МВС, СБУ і Податкової адміністрації разом з Мінекономіки рекомендовано здійснити перевірки обґрунтованості систематичного зростання розміру оплати жителями компослуг. Правоохоронці повинні встановити правомірність використання цих коштів і доповісти з цього питання уряду до 20 травня 2010 року.

Міліція і спецслужба повинні проаналізувати матеріали і зведення про зловживання в роботі бюро технічної інвентаризації Києва і забезпечити належне реагування на можливі порушення.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ