Міліція просить бізнесменів забрати бідних дітей на канікули


Столичні правоохоронці звертаються до бізнесменів та меценатів з проханням під час весняних канікулів взяти під опіку дітей з малозабезпечених сімей та дати їм змогу долучитися до спортивних секцій та здорового способу життя.

Таке прохання відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві пояснює тим, що більшість дітей не буде охоплено організованими формами дозвілля через відсутність коштів у їх батьків.

Також міліція звертається до водіїв транспортних засобів з проханням бути уважними та обережними під час керування автомобілем, не забувати, що на вулицях діти.

А працівників торгівлі просять не продавати алкогольні, слабоалкогольні напої або тютюнові вироби особам, які не досягли 18 років, пояснюючи це тим, що кожен десятий підліток, який скоїв злочин був у стані алкогольного сп'яніння.

МВС здійснить низку профілактичних заходів "Канікули", націлених на забезпечення соціального та правового захисту дітей, попередження вчинення злочинів неповнолітніми і відносно них, профілактики бездоглядності та інших негативних явищ під час весняних шкільних канікул.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ