Київ обіцяють прибрати до 1 квітня


До "чистого четверга", який припадає на 1 квітня, - всі зелені зони столиці будуть приведені до ладу.

Про це заявив генеральний директор КО "Київзеленбуд" Олександр Козловський, пише муніципальна газета "Хрещатик".

"Уже після танення снігу, починаючи з 17 березня, київзеленбудівцями прибрано від сміття та гілок 1400 га території, вивезено 365 кубометрів сміття, обрізано 1872 дерева та багато кущів. Роботи у наших працівників ще вдосталь. Та до 1 квітня - "чистого четверга", в основному, всі зелені зони столиці буде приведено до ладу", - сказав Козловський.

Він наголосив, що на допомогу штатним працівникам "Київзеленбуду" ще взимку було  організовано мобільні бригади з прибирання сміття, які цілодобово активно працюють в усіх районах міста.

"На сьогодні всі райони міста активно включилися в процес прибирання, і в багатьох із них київзеленбудівцям допомагають волонтери", - сказав Козловський.

За його словами, минулої суботи в парку "Перемога" на допомогу працівникам "Київзеленбуду" Всеукраїнська екологічна ліга вивела на толоку більше 100 волонтерів, а в парку Партизанської слави та в парку Воїнів-інтернаціоналістів київзеленбудівцям допомогли привести до ладу територію понад 350 волонтерів.

Як відомо, мер Києва Леонід Черновецький обіцяв, що також візьме участь у прибиранні, однак до суботньої толоки він так і не долучився.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ