Чоловік мало не попрощався з життям, взявши попутників


Працівники чергової частина Держслужби охорони затримали двох чоловіків, які напали на водія та викрали авто "Шкода-Октавія".

Про це йдеться в повідомленні відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві.

За даними міліції, близько першої ночі водій повертався на своєму авто додому, коли на узбіччі побачив двох чоловіків, які просили про допомогу - один з них зігнувся, наче йому було недобре.

Машина порівнялася з пішоходами, і другий юнак попрохав їх підвезти. Коли приїхали за вказаною адресою, пасажир сказав, що грошей при собі не має, пообіцяв піднятися до квартири та винести. Водій відмовився від плати, однак юнак наполягав. Другий пасажир, начебто хворий, залишився в салоні авто.

Згодом юнак повернувся, але замість грошей дістав з кишені ніж та потягнувся до водія, інший пасажир почав душити автовласника.

Під час бійки водій перескочив на заднє сидіння та вистрибнув з машини. Далі оббіг авто ззаду, відкрив багажник і почав поспіхом шукати хоча б якесь знаряддя самооборони.

Раптом машина почала рухатися, і власник авто, аби не відстати, стрибнув у багажник.  Коли авто виїхало з двору на вулицю, він раптом побачив таксистів, які стояли біля дороги в очікуванні клієнтів. Чоловік на ходу вискочив з машини і почав гукати на допомогу, але таксисти зробили вигляд, що не чують.

На щастя, поруч саме трапилася машина Держслужби охорони, і постраждалий звернувся по допомогу до правоохоронців.

Зловмисників затримали за 20 хвилин під селищем Ново-Петрівці, у Вишгородському районі Київської області. Машину зупинили співробітники ДАІ.

Згодом  з'ясувалося, що 20-річні кияни познайомилися лише кілька годин тому у  райвідділку міліції, куди їх було доставлено "за розпиття".

Незважаючи на молодий вік, обидва були раніше судимі, один - за хуліганство, інший - за такий самий розбійний напад на водія.

Відносно зловмисників порушено кримінальну справу за заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ