Черновецький скоротив половину своїх заступників



Фото з сайту КМДА
Київський міський голова Леонід Черновецький вирішив скоротити чисельність своїх перших заступників з чотирьох до одного, а кількість заступників -  з 14 до 7.

Відповідне рішення прийняте на виконання доручення президента Віктора Януковича та прем'єра Миколи Азарова, повідомляє прес-служба КМДА.

Таким чином, чисельність перших заступників та заступників голови КМДА буде приведена у відповідність до законодавства.

Таке рішення Черновецький пояснив тим, що коли в країні проходить впорядкування всієї вертикалі влади, "міська адміністрація не може залишатись осторонь реформ державного управління".

"Новий підхід до формування кадрового складу, який впроваджується президентом та Кабінетом міністрів, має сприйматись усіма, хто зацікавлений в становленні міцної працездатної вертикалі влади", - наголосив Черновецький.

Фото "Української правди" 
Він підкреслив, що наступним кроком на цьому шляху має стати наведення порядку в районних адміністраціях шляхом оптимізації їх чисельного складу та вдосконалення системи управління на рівні районів.

Черновецький зазначив, що раніше при визначенні кількісного складу заступників голови КМДА він виходив з того, що у виконавчому органі мають бути представлені різні політичні сили.

"Сьогодні склалась унікальна ситуація, коли політика може бути винесена за рамки діяльності господарчого органу, зокрема міської адміністрації. Відтак, єдиним критерієм в підборі кадрового складу залишаться професійність, чесність і відданість справі", - наголосив він.

Окремо Черновецький подякував усім членам своєї команди і наголосив, що, не зважаючи на кадрові перестановки в КМДА, вони залишаться "активними учасниками суспільно-політичного життя, а їхні досвід та професійний потенціал будуть реалізовані в подальшій роботі на благо столиці і держави в цілому".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ