У столичному зоопарку пройде "Година землі"


27 березня о 20.30 неонова підсвітка центрального входу в Київський зоопарк і ліхтарі на його центральній алеї згаснуть на годину.

Відключення електроенергії відбудеться на підтримку Всесвітньої природоохоронної акції "Година Землі" Всесвітнього фонду дикої природи, повідомляє прес-служба зоопарку.

За тиждень до кульмінації акції, з 20 березня, на території павільйону "Острів звірів" відкриється екологічна станція, присвячена проблемі глобального потепління.

Відвідавши її 20 та 27 березня з 12 до 14 години, можна в інтерактивній формі отримати інформацію про глобальні кліматичні зміни і їх наслідки, поради з енергозбереження тощо.

Також, відвідувачі зоопарку зможуть продемонструвати свої екологічні знання під час численних конкурсів, переможців на які чекають призи - енергозберігаючі лампи.

Як відомо, "Час землі" - це щорічна міжнародна подія, яка проводиться в останню суботу березня, і закликає всіх користувачів електроенергії виключити світло і електричні пристрої на одну годину, щоб стимулювати інтерес урядів різних країн до проблеми зміни клімату.

27 березня о 20.30 за місцевим часом, мільйони людей по всьому світу вимкнуть світло на годину, повідомили у прес-службі Київського зоопарку.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ