"Київавтодор": судитися з нами марно


Начальник КК "Київавтодор" Георгій Глинський заявляє, що судитися з корпорацією через поламані на ямах автомобілі марно.

Про це він сказав у коментарі "Деловой столице".  

"Проти нас подавати до суду практично марно. Більшість справ у суді ми виграємо, оскільки нічого не порушуємо. У правилах дорожнього руху чітко сказано, що водій повинен вибрати таку швидкість руху, що дозволить йому їхати безпечно. Ми не зробимо революцію на дорогах, вони руйнувалися десятиліттями, а при такому фінансуванні, як зараз, ми робимо усе, що в наших силах", - сказав Глинський.

Він також додав, що кількість позовів цього року не збільшилася.

"Насправді кількість позовів проти нас залишається на колишньому рівні, з початку року їх подало близько 60 осіб, як і в минулі роки. Тільки п'ять з них ми програли, та й то по трьох позовах було ДТП за участю наших водіїв, а в одному випадку був відкритий каналізаційний люк, що є порушенням", - сказав начальник "Київавтодору".

Як відомо, раніше "Сегодня" з посиланням на Глинського писала, що з початку року "Київавтодор" програв у суді п'ять справ, пов'язаних із ДТП через погані дороги, а по трьох позовах уже виплачені компенсації.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ