Азаров назвав першочергові завдання для Черновецького


Прем’єр-міністр Микола Азаров доручив Міністерству фінансів та Міністерству економіки разом з київською владою вжити заходів для розв’язання найбільш гострих проблем столиці.

Про це він заявив під час наради з керівництвом КМДА та керівниками центральних органів виконавчої влади з питань розв’язання нагальних проблем забезпечення життєдіяльності та подальшого розвитку Києва, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Разом з керівництвом Києва Міністерство фінансів та Міністерство економіки, підключайтесь і Сергій Леонідович Тігіпко, розгляньте одразу комплекс першочергових питань. Три питання ми повинні розглянути у процесі підготовки Держбюджету-2010: Євро-2012, функції столиці і бюджет Києва", - наголосив Азаров.

Він наголосив, що ці питання на сьогодні потребують негайного розв’язання.

Азаров зазначив, що ресурси є, дав три місяці на наведення порядку і підкреслив, що ці три місяці – не відтермінування від відповідальності, а час на щоденну роботу із звітом перед урядом щотижня.  

За словами прем’єра, сьогодні необхідно максимально використати грошові ресурси для вирішення першочергових, злободенних питань, які накопичилися.  

Азаров також наголосив, що у Києві необхідно позбутися такого ганебного явища як побори, про яке сьогодні знають всі, зокрема у сфері інфраструктури при підключенні до систем елетро-, газо-, водопостачання.

За його словами, всі проблемні питання мають бути врегульовані на законодавчому рівні і скоординовані на рівні міністерств і відомств, міської влади.

"Необхідно конкретно попрацювати над таким рішенням, і щоб воно було чітким і зрозумілим, і головне – щоб працювало на те, щоб життя людей у Києві покращувалося", - відзначив глава уряду.  


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ