Азаров дав Черновецькому три місяці


 

Прем'єр Микола Азаров дав київській владі три місяці для вирішення нагальних проблем столиці.

Про це він заявив в суботу під час наради з керівництвом КМДА, передає прес-служба.

"Ми відводимо небагато часу - три місяці максимум. Ці три місяці не означають, що ми вас відпускаємо у вільне плавання. Якщо ситуація не покращиться, то доведеться вживати більш жорсткі заходи", - зазначив він.

Азаров запевнив, що київська влада для врегулювання ситуації має всі необхідні ресурси і можливості: "У нас є всі абсолютно можливості - і фінансові, і організаційні, я запевняю вас, щоб в Києві поправити ситуацію".

Він наголосив на необхідності скорочення великої кількості зайвих посад перших заступників і заступників київського голови.

"Скоротіть кількість нероб, чітко поставте перед кожним управлінням завдання. Залиште всього два перших заступники. Скоротіть кількість заступників, раціонально і чітко визначте  відповідальність кожного заступника за певну ділянку роботи", - порекомендував він.

За його словами, в Києві також негайно потрібно спрощувати дозвільну систему, врегулювати проблему державних закупівель і землевідведення, працювати над викоріненням хабарництва і корупції.

Азаров також закликав голів районних адміністрацій Києва співпрацювати зі столичною владою.

"Глави районних адміністрацій, якщо ви продовжуватимете займати позицію критиків і не братимете участі в житті міста, то ваше місце займуть інші люди. Ви господарі в районах і відповідаєте за це", - заявив він.

Він заявив, що особисто відслідковуватиме стан справ і контролюватиме, як столична влада вирішує проблеми Києва.

"Українська правда. Київ"

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ