Киян кличуть на суботники


Протягом квітня КО "Київзеленбуд" проведе генеральне прибирання в тридцяти столичних парках. Акція пройде під назвою "Увійдемо в весну з чистим Києвом".

Після наведення чистоти у парках висадять молоді дерева, пише муніципальна газета Хрещатик. 

Завдяки підвищенню штрафів за незаконне знесення їх торік вдалося закупити 50 тисяч саджанців, які незабаром з'являться на вулицях Києва. 

"Ми закликаємо всіх небайдужих киян приєднатися до наведення чистоти в місцях відпочинку",— сказав генеральний директор КО "Київзеленбуд" Олександр Козловський.

"Я упевнений, що разом ми зробимо наше місто зеленим! Адже якщо столична влада і жителі Києва працюватимуть гуртом, то жодна обставина не стане на заваді розквіту нашого міста",— наголосив у свою чергу виконувач обов'язків заступника голови КМДА Ігор Добруцький.

Козловський пообіцяв, що учасників прибирання забезпечать всіма потрібними інструментами, транспортом, обладнанням, а найактивніші отримають подяку міського голови, а також саджанці молодих і рідкісних порід дерев.

Зокрема, у Голосіївському районі 3 квітня прибирання пройде у Голосіївському парку, 10 квітня – у сквері Федорова, 17 квітня – на вулиці Горького, 24 квітня – на вулиці Якубовського. 

У Дарницькому районі прибиратимуть 3, 10, 17, 24 квітня Парк партизанської слави, у Деснянському 3 квітня – Молодіжний парк, 10 квітня – Деснянський парк, 17 квітня – Парк ім. Попудренка, 24 квітня – Парк дружби народів. 

У Дніпровському районі суботники відбудуться 3 квітня у Парку “Перемога”, 10 та 17 квітня у Гідропарку, 24 квітня на Русанівській набережні, в Оболонському 3 квітня на вулиці Прирічній, 10 квітня біля озера Йорданське, 17 квітня біля озера Курилівське, 24 квітня на вулиці Богатирській. 

Солом’янський район проведе прибирання 3, 10, 17 та 24 квітня у Ландшафтному парку, Святошинський – 3, 10 та 24 квітня у Парку “Совки”, Печерський – 3 квітня у Наводницькому парку, 10 квітня у Печерському парку, 17 квітня у Хрещатому парку, 24 квітня у ”Міському саду”.

У Подільському районі суботники пройдуть 3 квітня на Замковій горі, 10 квітня у Сирецькому гаю, 17 квітня у Березовому гаю, 24 квітня у Парку ”Виноградар”, у Шевченківському районі – 3 квітня приберуть парк ”Нивки”, 10 квітня Володимирську гірку, 17 квітня Парк Шевченківського району та 24 квітня Парк ім. Пушкіна.


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ