Азаров попередив Черновецького і Ко: працюйте, або пишіть заяви


 

Президент Віктор Янукович вимагає від київської влади навести лад в столиці.

Про це в суботу на нараді з керівництвом КМДА заявив прем'єра Микола Азаров, слова якого наводить прес-служба.

"Президент Віктор Федорович Янукович вимагає навести порядок у столиці. Тому питання ставиться жорстко: або покращуйте свою роботу, або добровільно пишіть заяви", - наголосив він.

"Уряд готовий вам допомогти, але відповідальність за стан міста повинні нести особисто шановний мер Леонід Михайлович Черновецький, шановні глави адміністрації", - додав Азаров.

"Шановний Леоніде Михайловичу, якийсь час ми Вам будемо допомагати наводити порядок, відповідальним від уряду буде віце-прем'єр з питань регіональної політики Тихонов Віктор Миколайович", - повідомив Азаров.

"Разом з Тихоновим, Леоніде Михайловичу, керівники районних державних адміністрацій повинні прикласти максимум зусиль, щоб кияни в короткий проміжок часу відчули поліпшення. Якщо цього не станеться, ми вимушені будемо піти на радикальні кроки", - попередив прем'єр.

Він також наголосив, що на його погляд "влада у столиці не працює". Причиною він назвав "невірну розстановку кадрів".

"Багато чиновників не є фахівцями у галузі місцевого господарства. Частина керівників взагалі призначена за незрозумілими критеріями. Навіть з'явитись на роботу для них проблема", - зазначив він.

Другою причиною він назвав відсутність ефективної взаємодії не тільки між службами, які відповідають за функціонування інфраструктури міста, а й між районними адміністраціями.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ