Нарада у Януковича – спосіб переділити владу у Києві?


Депутатська фракція БЮТ у Київраді вважає заплановану на суботу нараду щодо вирішення нагальних проблем забезпечення життєдіяльності та подальшого розвитку Києва виключно спробою перерозподілити фінансові ресурси столиці на користь влади Віктора Януковича.

Зустріч прем'єр-міністра Миколи Азарова з мером Києва Леонідом Черновецьким виглядає, як публічний прочухан, йдеться в повідомленні прес-служби БЮТ.

"Проте ні для кого не секрет, що на президентських виборах депутати та підлеглі Черновецького працювали на кандидата від Партії регіонів Януковича. І незважаючи на повний доступ до адміністративного ресурсу Києва, не змогли забезпечити лідеру Партії регіонів перемогу у столиці", - повідомляє столичний БЮТ.

За даними прес-служби Блоку Тимошенко, Черновецький, не забезпечивши обіцяний результат, найімовірніше, елементарно втратив кредит довіри Януковича, і, вочевидь, подальше безроздільне правління Черновецького у Києві більше невигідне Партії регіонів.

"Показово, що увагу на снігові завали у столиці Янукович та Азаров звернули лише після провального результату виборів у Києві, а загострили увагу - напередодні інавгурації президента. У той же час, депутати Київради від Партії регіонів разом з депутатами ГАКу та Блоку Литвина утворюють ту саму "більшість Черновецького", яка регулярно приймає незаконні рішення, спрямовані проти киян", йдеться в повідомленні.

У фракції БЮТ в Київраді впевнені, що єдиною справедливою оцінкою діяльності мера Черновецького може стати рішення про дострокові вибори столичного голови.

"А публічна догана та зміна заступників - це банальний перерозподіл столичних фінансових ресурсів на користь старої "нової" влади", - наголосили депутати Блоку.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ