Комісія визначить, хто з елітчиків першим отримає житло


Комісія щодо визначення черговості при укладанні договорів з постраждалими від "Еліта-центр" отримала списки інвесторів по чотирьох земельних ділянках: вул. О.Шмідта, 26-б, 26-в, 26-г, вул. П.Запорожця, 15-в, вул. Курнатовського, 7-в та вул. Героїв Сталінграда, 7-б.

Про це йшла мова на звітному засіданні комісії у п'ятницю, повідомляє прес-служба КМДА.

Найближчим часом ці списки обіцяють оприлюднити на офіційному веб-порталі київської влади, а протягом наступних семи днів після оприлюднення постраждалі матимуть змогу надати до комісії у письмовому вигляді свої побажання та зауваження.

Окрім того, за словами голови комісії Володимира Головача, рішенням Київради було продовжено до 31 березня 2010 року термін подачі заяв на включення до черги на отримання житла.

Таким чином, за підсумками поданих заяв та зауважень, 31 березня буде затверджено остаточний список черговиків.

Загалом станом на 19 березня список інвесторів, що подали заяви на включення до черги, складає 877 осіб з 1759 постраждалих.

Відповідно до загальної кількості поданих заяв щодо переуступки права вимоги на отримання житла була затверджена також попередня квота.

Як відомо, минулого тижня вже було укладено 31 попередній договір про переуступку права вимоги та поновлення права потерпілого від "Еліта-Центр" на отримання житла по проспекту Правди, 5.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ