Дочка Черновецького обзавелася квартирою в центрі Києва?


В елітний комплекс "Липська вежа", розташований поруч з адміністрацією президента, вселяється дочка міського голови Христина Черновецька.

Про це "Газеті по-київськи" повідомили місцеві жителі та будівельники.

У комплекс входить 8-поверховий та 22-поверховий будинок на вул. Інститутській, 18. Один з найдорожчих будинків у Києві ще не добудований - здати його обіцяють тільки на початку літа, але більшість квартир у ньому вже розкуплені.

За словами жителя будинку на Інститутській,18, до якого прибудували 22-поверхівку Сергія Риженка, він днями чув, що в "свічці" кілька квартир купила дочка Черновецького.

Підтвердили це і будівельники: "Дочка мера три квартири на 18-му поверсі придбала. Знесла стіни - зробила з них одну - і почала робити ремонт. Загальна площа там під 800 кв. м! Навіть не уявляю, які це будуть хороми!"

За інформацією видання, потрапити в "Липську вежу" простому цікавому неможливо: тут стоїть охорона, а усі поверхи замкнені на ключ.

А охороняти дійсно є що - на одному поверсі шість квартир площею від 150 до 250 кв.м. 

У квартирах кухні з французьким балконом, величезні вітальні з вікнами від самої підлоги до стелі, з яких відкривається шикарний вид на центр Києва -  купола Софії і Михайлівського монастиря.

Ріелтор, на прохання видання розповісти про сусідів, ухилився від відповіді. Мовляв, важко сказати, хто тут житиме, адже зазвичай самі майбутні власники квартир їх не купують, а все роблять помічники. 

Сама Христина питанню про нову квартиру здивувалася.

"Ніякої квартири на Інститутській я не купувала, усе це плітки. І ремонт я ніде не роблю", - сказала мерська дочка.

За інформацією видання, на 12-му поверсі "Липської вежі" 1кв. м коштує $15,5 тисяч, на 14-му - уже $16 тисяч, а на 18-му - ще на кілька тисяч дорожче.

Так, 4-кімнатна квартира площею 190 кв. м на 10-му поверсі буде коштувати $2 мільйони 280 тисяч.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ