"Бориспіль" завершив монтаж терміналу "F"


У міжнародному аеропорту "Бориспіль" повністю завершено монтаж будівлі терміналу "F" з легких конструкцій, що швидко монтуються.

Нині працівники влаштовують внутрішні та зовнішні інженерні мережі, здійснюють пусконалагоджувальні роботи на трансформаторній підстанції та постачають необхідне обладнання, повідомляє прес-служба Мінтрансу.

Водночас продовжується будівництво інших об'єктів у рамках підготовки до футбольного чемпіонату Євро-2012.

Зокрема, тривають будівельні роботи на всіх пускових комплексах існуючого терміналу "В".

Що стосується будівництва нового пасажирського терміналу "D", то в зонах південної та північної частини пасажирської галереї завершено роботи з влаштування пальових фундаментів, бетонування ростверків та фундаментної плити.

Також розпочато встановлення опалубки для влаштування плити перекриття другого поверху. Завершено бетонування стін та плити перекриття технологічного тунелю, продовжується бетонування колон та стін.

Крім того, на будівельному майданчику продовжують влаштовувати палі, фундамент та стіни технологічного тунелю - нині влаштовано 2825 паль та 120 колон.

Як відомо, чартерний low-cost термінал "F" "Бориспіль" планував ввести в експлуатацію в квітні. Згідно з проектом, 2-поверховий термінал "F" зможе пропускати 700 пасажирів на годину.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ