У Солом’янській РДА кажуть, що нікого не обдурювали


Керівництво Солом'янської районної адміністрації спростовує інформацію про нібито пов'язаність самогубці-полтавчанина з головою РДА Іваном Сидоровим.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби райадміністрації.

"Голова Солом'янської районної ради та районної державної адміністрації Іван Сидоров ніколи не проживав і не працював на Полтавщині, а тим більше - у місті Миргороді.

З 1971 року і до сьогодні вся його трудова біографія пов'язана тільки з Солом'янським (до 2001 року - Залізничним) районом Києва", йдеться в повідомленні.

Крім того, у повідомленні наголошується, що Солом'янська райдержадміністрація ніколи не мала відносин фінансового характеру із фірмою, "власником якої є підприємець з Миргорода".

"Ця організація не виконувала робіт на жодному з об'єктів соціальної інфраструктури, де здійснювалось будівництво або реконструкція за замовленням Солом'янської райдержадміністрації", - повідомили у прес-службі РДА.

Як відомо, раніше джерело "Української правди" повідомило, що самогубство полтавського підприємця може бути пов'язане з тим, що голова Солом'янської РДА Сидоров нібито не розрахувався з ним за виконані ремонтно-будівельні роботи.

15 березня у приміщенні Солом'янської РДА чоловік вистрілив собі у скроню. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ