Міліція звільнила заручника, за якого вимагали $150 тисяч


У Київській області працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю врятували заручника, за звільнення якого викрадачі вимагали 150 тисяч доларів.

Про це йдеться в повідомленні відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС.

Як з'ясувалося, ввечері 12 березня мешканець села Зазим'я повертався додому, коли заїхав у гараж - на нього напали двоє чоловіків. Один зі зловмисників прострелив чоловікові ногу, після чого нападники разом пораненим на його автомобілі зникли з місця події.

У подальшому підприємцю пояснили, що його викрали та вимагають 150 тисяч доларів за звільнення. 

Приблизно о першій годині ночі заручник зі свого мобільного телефону зателефонував дружині і у розмові дав зрозуміти, що його викрали і за звільнення вимагають гроші. 

Жінка, не гаючи часу, звернулася до міліції. Майже всю ніч, поки йшов переговорний процес про викуп, потерпілого возили навколо Броварів.

Домовившись про час і місце передачі грошей, оперативники УБОЗ розробили план затримання викрадачів.

Під час отримання викупу злочинців було затримано, а заручника звільнено.

Стосовно зловмисників слідчим відділом Броварського МВС порушено кримінальну справу за захоплення заручників та незаконне заволодіння транспортним засобом.

16 березня Броварським райсудом двом підозрюваним була обрана міра запобіжного заходу - тримання під вартою.

На даний час тривають заходи по встановленню місця перебування та затриманню третьої особи, яка брала участь у викраденні підприємця. Сам постраждалий  перебуває у лікарні. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ