Мерія рятується від пікетників казками про технічну помилку?


Київська міська адміністрація заявляє, що не готувала жодних проектів рішення, які б стосувалися малих архітектурних форм.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії.

"Нещодавно на веб-порталі київської влади відбулися технічні збої у системі. Через це на сайті помилково було вивішено проект рішення "Про заходи з впорядкування тимчасових споруд (малих архітектурних форм) та об'єктів торгівлі" у якості нового документу для розгляду", йдеться в повідомленні.

У прес-службі наголошують, що даний документ - застарілий, датується ще 2008 роком та не має жодного стосунку до теперішнього стану справ та просять у киян за непорозуміння, що виникло.

Водночас, за даними прес-служби БЮТ, це рішення розглядалося у середу на земельній комісії Київради. Члени комісії прийняли рішення про те, щоб винести проект розпорядження на сесію Київради під час окремого засідання у формі громадських слухань.

Як повідомлялося раніше, столична влада мала намір провести через Київраду рішення про перереєстрацію дозволів на роботу всіх малих архітектурних форм міста.

Згідно з новим проектом рішення "Про заходи щодо впорядкування тимчасових споруд і об'єктів торгівлі", поданим у комісію Київради, пропонувалося оголосити недійсними всі договори оренди земельних ділянок під ларьки і раніше видані дозволи на їхню роботу.

У четвер зранку представник Асоціації власників МАФів зібралися під адміністрацією президента з вимогою захистити їх від столичної влади та звільнити заступників міського голови.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ