Підприємці проситимуть Януковича захистити їх від Черновецького


У четвер о 10.00 під стінами адміністрації президента зберуться приватні підприємці столиці - власники кіосків, які проситимуть президента Віктора Януковича захистити їх від столичної влади.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Асоціації власників МАФів.

За словами підприємців, київська влада змушує їх підписувати договори зі своїми підприємствами і платити необґрунтовано високі суми за послуги, що підприємцям не потрібні. У неслухняних підприємців кіоски просто демонтують.

"Крім того, Київська адміністрація зробила монополію на оформлення документів на МАФ, і підписують документи, виготовлені тільки одною визначеною фірмою, за суми, що з початку минулого року збільшилися в 10-14 разів", йдеться в повідомленні.

Разом з власниками ларьків на акцію збираються вийти представники ритуального бізнесу столиці - власники і колективи магазинів, що надають ритуальні послуги.

Підприємці заявляють, що ринок ритуальних послуг столиці перетворюється в "організоване злочинне угрупування, де на смерті людей окремі бізнесмени одержують величезні тіньові доходи та прикривають вчинені злочини й убивства людей".

За словами організаторів, акція буде мирною, однак попереджають, якщо найближчим часом не будуть прийняті рішення щодо діючої столичної влади, то кількість людей під стінами адміністрації президента може істотно збільшиться. 

"З кожним днем у Києві усе більш нагнітається ситуація, більшість рішень київської влади не відповідають законам, порушують права громадян, а основною метою цих рішень є наповнення особистих кишень команди мера, йдеться в повідомленні Асоціації власників МАФів .

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ