З 11 поверху готелю "Україна" вистрибнув 22-річний ірландець


У понеділок близько 5 години ранку покінчив з життям громадянин Ірландії, вистрибнувши з 11 поверху київського готелю "Україна".

Про це "Українській правді. Київ" повідомила прес-офіцер Печерського РВВС Юлія Мусташ.  

За її словами, повідомлення до міліції надійшло близько 6 ранку, тож самогубця близько години пролежав ніким не поміченим.

У міліції розповіли, що 22 річний чоловік зайшов до свого номера, закрився зсередини і стрибнув з балкону. Жодних записок він не залишив, тому наразі невідомо, що його спонукало до такого вчинку.

Мусташ припустила, що, можливо, ірландець був п'яний після нічної гулянки. Однак з'ясувати це можна буде лише після проведення експертизи, яку можна проводити на прохання родичів і з дозволу посольства.  

Працівник готелю Тамара розповіла "Комсомольській правді", що хлопця звали Філіоном,  до готелю він разом з батьком та друзями приїхав 12 березня.

"Звичайні туристи. Кожний забронював собі по номеру. Філіон вибрав для себе одномісний люкс вартістю 1024 гривні. Скільки збирався в нас прожити, ми не знаємо", - сказала Тамара.

За словами персоналу, напередодні трагедії хлопець залишив готель близько опівночі, а повернувся під ранок з пляшкою віски у руці.

Без розмов він пробіг холом і зайшов у ліфт, а за кілька хвилин працівники готелю нібито почули хлопок і крик охорони.

За словами друзів Філіона, у трагічну ніч він познайомився з місцевою повією, яка його нібито повела в ювелірний магазин. Оскільки грошей на коштовності в ірландця не було, то і знайомство було недовгим.

Чи став факт розставання причиною суїциду, поки неясно. Але саме після цієї зустрічі іноземець нібито і покінчив з життям.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ