"Київавтодор" хоче 171 мільйон на ремонт доріг


КК "Київавтодор" планує, що в поточному році на капітальний ремонт доріг у столиці буде виділено з міського бюджету близько 70 мільйонів гривень, на поточний ремонт - 101 мільйон гривень.

Про це на прес-конференції в понеділок заявив гендиректор корпорації Георгій Глинський, повідомляє "Інтерфакс".

За його словами, "Київавтодор" у першу чергу планує завершити реконструкцію і будівництво об'єктів, що були початі в попередні роки - Московської площі, естакади на Набережно-Хрещатицькій, капремонт проспекту Палладіна і вулиці Олени Теліги.

Крім того, планується почати капітальний ремонт Моста Метро.

З нових об'єктів заплановані тільки проектування і початок будівництва нової під'їзної дороги до аеропорту "Київ"(Жуляни) від проспекту Червонозоряного.

За словами Глинського, "Київавтодор" подав відповідну пропозицію для включення в проект міського бюджету на поточний рік.

Крім того, корпорація планує цього року здійснити поточний ремонт 700 тисяч кв м доріг.  Для того, щоб привести дороги в належний вигляд до Євро-2012, необхідно здійснити капремонт 13 мільйонів кв м автодоріг на загальну суму 6,3 мільярда гривень, і поточний ремонт 9,3 мільйонів кв м на суму 1,4 мільярда гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ