Елітчикам вручили договори на отримання житла по проспекту Правди, 5


За дорученням міського голови Леоніда Черновецького заступник голови КМДА Володимир Головач вручив потерпілим від "Еліта-Центр" договори на отримання житла по проспекту Правди, 5.

Київською адміністрацією буде продовжено роботу щодо забезпечення житлом інших потерпілих від діяльності групи будівельних компаній "Еліта-Центр", повідомляє прес-служба мерії.

Найближчим часом планується підписання таких договорів на наступних об’єктах.

У мерії нагадують, що для вирішення проблеми забезпечення житлом потерпілих, внаслідок діяльності "Еліта-Центр" Київрадою було виділено 19 земельних ділянок.

По 14 земельним ділянкам проведені відповідні інвестиційні конкурси, використання 5 земельних ділянок для будівництва житла виявилося проблематичним.

Будівельні роботи розпочаті на земельних ділянках по просп. Маяковського, 1-3, вул. Драгоманова, 40, перетин Харківського шосе та вул. Вірменська, просп. Правди, 5, вул. Л.Гавро, 1.

Для проведення експертизи передані проекти ще по трьом ділянкам: вул. Ревуцького, 7-в, вул. Хорольська, 1-а та вул. Радунська, 28-32.

На земельній ділянці по проспекту Правди, 5 укладено 31 попередній договір про переуступку права вимоги та поновлення права потерпілого "Еліта-Центр" на отримання житла.

На даний час проводиться розподіл 60 квартир на земельній ділянці по вул. Лайоша Гавро, 1.

Керівників гуртожитків, де мешкають потерпілі, попереджено про необхідність дотримання вимог розпоряджень міського голови, рішень Київради та інших уповноважених суб’єктів щодо забезпечення житлом потерпілих від "Еліта-Центр".


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ