"Київенерго" розповіла, де можна заплатити за світло



Фото dm-matveev.livejournal.com
Мешканці столиці, які мають прямі розрахунки з АК "Київенерго", можуть сплачувати за спожиту електроенергію без комісії у відділеннях АКБ "Приватбанк".

Про це заявив заступник директора зі збуту електричної енергії побутовим споживачам СВП "Енергозбут" Віктор Мельников, повідомляє прес-служба "Київенерго".

"Спільний із Приватбанком проект - це крок енергокомпанії до більш якісних взаємин із споживачем. Адже укладений договір дозволяє киянам зручно та без жодних додаткових комісій сплачувати за електроенергію. Таким чином, споживачі "Київенерго" мають заощадити кошти та час оскільки цей банк має велику розгалужену мережу відділень", - сказав Мельников.

Він відзначив, що користуватися такою можливістю можуть всі абоненти, які перейшли з на прямі розрахунки за електроенергію, що дозволяє сплачувати за електрику окремо від інших платежів.

"Перехід на прямі платежі за електроенергію з усіма 980 тисячами абонентів "Київенерго" дозволить запровадити сучасні дистанційні системи оплати та здійснення контролю стану свого рахунку споживачем", - додав Мельников.

Як відомо, до цього часу без додаткової комісії кияни могли сплатити за електрику лише у відділеннях "Ощадбанку" та "Укрпошти".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ